Filiaal Nederland

ad

Antenor Payment Systems NV opent filiaal in Nederland.

Antenor Payment Systems is een innovatieve Belgische KMO gevestigd te Duffel.  Het bedrijf ontwikkelt en produceert een uitgebreid gamma van betaalautomaten en treedt op als een adviseur en integrator van cashless betaalsystemen.

Sinds zijn ontstaan in 1988 heeft Antenor zich gespecialiseerd in betaalautomatisatie.  Binnen België heeft het bedrijf zijn 
stempel gedrukt op betaalautomatisatie in meerdere sectoren van carwash en wassalons, over parkings, winkels, ziekenhuizen, in recreatie, bibliotheken en bij administraties.

Cashless betaalsystemen werden ingevoerd in meerdere universiteiten, hogescholen alsook in tal van industriële bedrijven.

Sinds enkele jaren werkt Antenor behoedzaam aan de penetratie op de Nederlandse markt.  Meerdere projecten in recreatie, horeca en recent ook in transport werden met succes gerealiseerd en bevestigen dat er ruimte is voor een professionele producent van maatwerk betaalautomaten.

Om zijn groeiverhaal verder te zetten en zijn positie in de Nederlandse markt te verstevigen start Antenor Payment Systems in december 2011  een filiaal op in Haarlem, nabij Amsterdam.

Antenor Nederland BV zal starten met een kern van ervaren specialisten in betaalautomatisatie zodat meteen een professionele aanwezigheid wordt verzekerd met zowel commerciële als technische slagkracht.